Olvass el
Kezdöknek
Történelem
Fajok
Bannertoplista
Linkajánló katalogusa

Olvass el

A föld egyik legtitokzatosabb, és az ő világukban legvérengzőbb állatok a Pókok. Rengeteg versek, leírások vannak róluk, foglalkozunk velük elég sok fórumon. Van aki szereti őket, van aki utálja. De ez az utálat inkább amiatt van, mert félnek valamitől, amit maguk sem tudják micsoda.
Ez a tudáshiánynak köszönhető.

A tudáshiány, ami miatt nem tudják, hogy milyenek is ők."Némelyik madárpók például valósággal barátságot köt az emberrel."Nem kell tőlük félni. Persze nem észnélkül kell őket tartani! Pedig mennyien tartanak kutyát anélkül, hogy bármit is tudnának róluk. Holott azok se veszélytelenebbek. Meg a gond is csak több van vele.
A madárpókok kis igényű állatok, és csak néhány, ritka fajta mérge veszélyesebb egy méhcsípésnél (erre viszont az eladó felhívja figyelmét a vásárlásnál).
Természetesen Őket is kell etetni, de ha elutazol hosszabb útra, és előtte megeteted őket, teljesen egészségesen várnak haza.
Tény a madárpók nem egy simogatásra szánt háziállat, de nem is arra való. Óvatosan kell vele bánni, és ügyelni, ne hogy megijeszd, mert esetleg támadásnak veszi.
Észszerű tartás, gondozás mellett nagyon sok boldog órát tölthetsz el velük, tanulmányozva szokásaikat.
Ha egy egzotikus állatra vágysz, a madárpók egy nagyon jó választás.Partnerek:


Billybóta

Sziklák

Harmony-Deco

Alkohol

Madárpók

Alkohol 2

Madárpók 2

4 AlkotoelemPageRank Kereső optimalizálás

Join Now 
www.pokok.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!